lördag, april 30, 2005

Bra samtal med Radio Dalarna

I onsdags var vi hos Radio Dalarna för att diskutera de inslag som man gjort om CUF den senaste tiden. Mer om inslagen hittar ni här och här.
Någon förhoppning om att man skulle backa från inslagen fanns inte från vår sida. Emellertid avsåg vi att presentera de fakta som finns i ärendet och som tydligt visar att något fusk inte förekommit från CUF:s sida. Vi ville också ha svar på frågan om var uppgifterna om att flera respektive många i Falun skulle känt sig lurade av CUF. För att vara riktigt säkra på att de nya medlemmarna inte känt sig lurade tog Lisa kontakt med så dem och ställde frågor om tillfället då de blev medlemmar. Lisa fick svar från 17 av 20 och ingen av dessa ansåg att de blivit lurade.
Något bra svar på var man fått uppgifterna på att det var flera respektive många som känt sig lurade fick vi inte från Radio Dalarna. Det snällaste vi skulle kunna säga är att de möjligen missuppfattat något.
Trots allt var det bra samtal vi förde med Hans-Olof Sundin på Radio Dalarna.

Min uppfattning är att man inte hade sänt inslaget om man haft alla fakta klara för sig. Det är emellertid min uppfattning och inte något som uttalats från Radio Dalarnas sida, som tvärtom hävdar att de kunde stå för inslaget då och även i dag.

Vi väljer alltså nu att inte gå vidare med ärendet. Hur CUF kommer att göra centralt är däremot en helt annan fråga. De kan mycket väl anse att det finns anledning för Granskningsnämnden att se över ärendet.

5 Comments:

Anonymous Anonym said...

Men seriöst, klart som tusan att granskningsnämned ska kopplas in.. Det är ju våra pengar de leker med, nu när de desperat försöker hitta sitt stora avslöjande här i livet.

8:11 em  
Anonymous Anonym said...

Tycker också att det är självklart att grankningsnämden ska kopplas in. Ni får inte fega. Stå på er om ni har rätt. annars kan det betraktas som om ni ändå är skyldiga.

12:05 em  
Blogger Fredrik Jarl said...

Jag har fått klart för mig att en anmälan kommer att lämnas in från CUF centralt. Så nog skall saken prövas.

10:54 em  
Anonymous Anonym said...

I enjoyed your clear bra blog. You should check out this clear bra site : **SexyBedroomAttire.com**

2:17 fm  
Anonymous Anonym said...

Shop at your favorite stores 24 hours a day. Why go to the mall when you can shop online and avoid the traffic

1:52 em  

Skicka en kommentar

<< Home